winkelpand-nieuw
bloemmarlou

Stationsstraat 88 - 5141 GG Waalwijk
+31 (0) 416 345194 - bloemmarlou@live.nl

Volg Bloemmarlou op Facebook facebook

OVER BLOEMMARLOU

Onze passie is het creëren van kleurrijk bloemwerk met de mooiste bloemen van het seizoen. Ook zijn wij gespecialiseerd in boeketten en bloemstukken voor speciale gelegenheden zoals o.a. rouwarrangementen en bruidsarrangementen. Wij hebben ook ruime ervaring met het leveren van boeketten aan instellingen en bedrijven, zoals aankleding van uw balie of attentie voor uw personeel. Door de hoogwaardige verpakking en snelle bezorging zal uw bloemengroet altijd goed ontvangen worden.

Serax

Naast bloemen en planten hebben wij ook een divers assortiment aan aardewerk en glaswerk in huis. Zo bieden wij het exclusieve merk Serax. De diverse uitvoeringen en materialen maken deze serie uniek en hiermee meteen een mooi accessoire in uw huis. Bekijk direct onze Serax producten >

Workshops

Tevens verzorgen wij een aantal keer per jaar workshops bloemschikken. U maakt uw eigen bloemstuk voor bijvoorbeeld kerst, pasen of de herfst. We geven de workshop in de winkel of bij u op lokatie. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.